Hoppa till textinnehållet

Om oss

Vi ser människan i

privatpersonen

Tack vare vår lokala förankring och vårt personliga engagemang lär vi känna våra kunder bättre. Servicekänslan är för oss en självklarhet i våra kundkontakter. Vår självständighet medför även att vi kan ta snabba beslut.

Dad in a cart pulled by two kids.

företagen, skogs- och lantbruken

Fördelen med vår bank är att vi kan skräddarsy de lösningar som ditt företag har behov av. Vi har inga färdiga företagspaket som du betalar onödiga avgifter för. Vi sätter ihop produkterna och tjänsterna utifrån vad ditt företag behöver.

Farmers in a field examining crop.

föreningslivet

Sidensjö Sparbank ser det som en del i samhällsnyttan att kunna hjälpa våra föreningar på orten. Vi vill kunna stödja och utveckla föreningslivet på orten och det är vi stolta över.

Two kids getting ready for soccer practice

En lokal, stark och självständig bank

Sidensjö Sparbank är en självständig sparbank som har en lång historia bakom sig. Drivkraften år 1899 var att ge bygdens folk möjlighet att förmånligt låna och sätta in pengar för att på så sätt stimulera utvecklingen på orten. Samma drivkraft lever kvar efter mer än 100 års verksamhet.

 

Vi bedriver idag en komplett bankverksamhet riktad mot privatpersoner och företag i Örnsköldsviks kommun. Verksamheten bedrivs lokalt och styrs av människor från verksamhetsområdet. En sparbank har inget krav på vinstintresse från utomstående ägare. Vinsten återinvesteras för verksamhetsområdets och sparbankens bästa.

 

Vi står för professionalism, personligt engagemang, attraktiva villkor och korta beslutsvägar.

 

Till oss är du alltid varmt välkommen!

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken, som våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och huvudväxel.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar, ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering och hur du kan skydda dig mot bedragare, phishing och mycket mer.