Dina inköp och uttag samlas på en månadsfaktura och beroende på när i månaden du använt kortet innebär det att du får upp till 55 dagars räntefri kredit. Brytpunkten för fakturan är den 10:e i varje månad. Det finns också möjlighet för dig att välja att dela upp betalningen över en längre tid. Då måste minst 1/20 av skulden betalas varje månad, lägst 150 kr. Ränta för närvarande, se längst ner på sidan under pris.

Betalas inte hela kontoskulden på en gång ska kontoskulden återbetalas genom månadsvisa betalningar om lägst 1/20. Inbetalningsbeloppet är dock lägst 150 kr, men högst skulden på kontot. Ångerrätt gäller, se bifogade villkor. Avtalet gäller tills vidare.

Nu kan du som har ett Sidensjökort med kontaktlös funktion godkänna småköp utan att ange din PIN-kod genom att blippa ditt kort mot terminalen. Blippa

Köp och utnyttjad kredit ser du enkelt i appen till kortet. Där kan du även sätta på och stänga av kortet för internetköp samt spärra kortet.

Givetvis kan du även sätta in pengar på ditt Sidensjökort och få en förmånlig ränta på insatta medel upp till 50 000 kronor.

Har du frågor är du alltid välkommen in till oss på kontoret eller ring
0660-29 45 30