Hoppa till textinnehållet

Vi ser människan - Hjälp oss hjälpa

Sidensjö 120 år

Vi har funnits som lokal sparbank i Örnsköldsviks kommun i 120 år. Nu vill vi fira genom att göra något bra för människorna i vår bygd. Vi avsätter därför 1 000 kr för varje år som banken har funnits till goda idéer som kan göra skillnad i vårt samhälle.

Har du en idé:

  • som kan göra en positiv skillnad för andra.
  • kanske kan din idé underlätta för de som drabbats hårdast i Coronatider.
  • kanske kan din idé bygga gemenskap i tider då vi måste hålla fysisk distans till varandra.

Vi tror att det finns en massa goda idéer ute bland människor, föreningar och organisationer i Örnsköldsvik - idéer som om de blir verklighet, kan göra en positiv skillnad för andra människor. Vi vill se dem bli till verklighet.

Totalt har vi avsatt 120 000 kr till goda idéer.

Vi stöttar människorna i vår bygd

Som den lokala sparbank vi är värnar vi om den plats vi alla bor och verkar på. Vi ser dig som människa och vi är den lokala banken som vill finnas där även i tuffa tider. Vi kan långt ifrån göra allt men vi vill åtminstone vara med och bidra. Då vi är en fristående sparbank går delar av vår vinst tillbaka till bygden där vi verkar. De senaste 20 åren har vi haft förmånen att få skänka över 6 miljoner till föreningar och organisationer i vår bygd. Detta vill vi nu ta ytterligare ett steg genom att skänka pengar till föreningar, organisationer eller personer som i sin tur kan bidra till att göra något för andra människor.

 #SidensjöSparbank120år

Har du en god idé som kan göra en positiv skillnad eller är ni en förening som gärna vill hjälpa till men inte vet hur? Dela gärna idéer eller efterlys idéer under hashtag #SidensjöSparbank120år i sociala medier. Vi kan alla hjälpas åt att hjälpa!
 

Vi ser människan - Hjälp oss hjälpa